Usein kysyttyä hampaiden valkaisusta


Mikä on Megawhite?

Megawhite on maailman johtava nopean hampaidenvalkaisutuotteiden valmistaja ja toimittaja. Megawhite valmistaa tuotteita vain kauneusalalle. Megawhiten perusti skotlantilainen yrittäjä Bryan Christie.


Mikä on Megawhite Express?

Megawhite Express on vetyperoksiditon laservaalennnusmenetelmä, joka takaa välittömät tulokset asiakkaalle. Siinä ei tehdä rakenteellisia muutoksia hampaaseen ja kokemus on kivuton. Megawhite on hyvin tuottava yrittäjälle/kosmetologille/parturi-kampaajalle ja siksi se onkin täydellinen lisä yrityksellesi. Lisäksi se on edullinen asiakkaalle.


Mikä on Megawhite Blue Fusion?

Megawhite Blue Fusion on uusin versio valkaisumuotista. Uusi koostumus sisältää sinistä katalyyttiaktivaattoria yhdistettynä mullistavaan ilmataskuteknologiaan luoden vahvempia, nopeampia ja syvempiä tuloksia jo 15 minutissa.


Kuinka vetyperoksiditon Megawhite toimii?

Pääraaka-aineena on valkaiseva ja puhdistava soodakarbonaatti. Se menee syvälle hampaiden huokosiin -nimeltään dentiniin- ja hapettaa molekyylit, jotka tekevät hampaista keltaiset, tummat ja epätasaisen väriset.
Megawhite-muotti on täytetty aktivaattorilla valmiiksi. LED-laservalon osuessa tuotteeseen, se aktivoituu. Tämä vapauttaa hapen, joka luo painetta ja työntää sitä suoraan hampaan ytimeen. Happi ja puhdistavat raaka-aineet yhdistettynä tehokkaasen LED-laservaloon muuttavat hampaan pinnan valkoiseksi vahingoittamatta hammaskiilteen rakennetta.
Megawhite-muotti sisältää myös silikonia, joka auttaa LED-laservaloa kulkemaan muotissa kauttaaltaan. Katalyyttiaktivaattori on lisätty varmistamaan hapen vapautumisen niin nopeasti kuin mahdollista.


Mikä tekee Megawhitesta erilaisen?

Moni asia erottaa Megawhiten muista. Suurin ero on Megawhiten vaalentava geeli, joka on maailmanlaajuisesti erityinen. Uniikit raaka-aineet yhdistettynä siniseen LED-laservaloon (480-520 nanometriä) tuottavat nopeiten käyttäytyvän hampaidenvalkaisumenetelmän joka on saatavilla. Se on hammaslääkäreiden suosittelema, ja sitä käytetään ympäri maailman. Megawhite-vaalennus on myös monien julkimoiden käyttämä.


Aiheuttaako Megawhite kipua tai herkkyyttä?

Ei, Megawhite on 100 % kivuton vaihtoehto.


Käykö Megawhite minulle?

Kyllä! Nuorelle tai iäkkäälle, miehelle tai naiselle, tupakoitsijalle tai ei tupakoitsijalle, Megawhite toimii juuri sinulle. Jos hampaasi ja ikenesi ovat terveet, voit nauttia Megawhiten tuomista hyödyistä. Ole tietoinen, että tulokset vaihtelevat henkilöittäin: hampaat eivät voi vaalentua enempää kuin geneettisesti on mahdollista.


Kuinka kauan Megawhite vaalennusprosessi kestää?

Megawhite Blue Fusion valkaisun tekeminen kestää ainoastaan 15 minuuttia.


Mitä tuloksia voin olettaa?

Hampaista tulee 8-14 sävyä vaaleammat. Jokainen meistä on kuitenkin yksilöllinen. Oma keho, geenit, hampaiden terveys ja mineraalien tasapaino vaikuttavat vaalenemisprosessiin. Kaikki saavat kuitenkin vaalentavia tuloksia.


Kuinka kauan vaalentamisen jälkeen voin syödä ja juoda?

Suosittelemme, että olet syömättä ja juomatta 30 minuuttia vaalentamisen jälkeen. Kuitenkin tupakointia sekä tummia juomia (esim. kahvi, coca-cola, punaviini) tulisi välttää 24 tuntia.


Kuinka usein voin käyttää Megawhite-valkaisua?

Useimmat asiakkaat käyvät 3-4 kertaa vuodessa. Suosittelemme Megawhiten käyttöä kolmen kuukauden välein ylläpitääksesi kauniin valkoisen hymyn. Megawhite on loistava erikoistilaisuuksiin kuten häihin, synttäreille ja lomalle.


Käyttävätkö julkimot Megawhitea?

Kyllä!


Täytyykö minun olla hammaslääkäri tehdäkseni Megawhite-valkaisua?

Ei tarvitse. Sinulla ei tarvitse olla hampaidenhoitopohjaa.


Tarvitseeko erillistä koulutusta?

Ei. Kattavan koulutusmateriaalin saat megawhiten maahantuojaltasi.